Bar

Juliette’s Blue bar

Juliette’s Blue Bar is een bar zoals er maar één op de wereld is. De tegelwand is nu al de meest geselfiede achterwand sinds het vallen van de Berlijnse muur. Maar kijk ook eens naar wat we schenken en serveren. Vele open wijnen, Champagnes, perfecte biertjes van tap en fles, een weelde aan killercocktails. En niet te vergeten de eigen Blue Gin, die wereldkampioen bartender Ivar de Lange en het barteam samen hebben ontworpen.

Juliette’s Blue Bar is van woensdag tot en met zondag vanaf 15:00 uur de ideale hang-out om lekker te borrelen of te crashen met vrienden of zakelijke relaties.

Borrels en hapjes

Een intiem gesprek, een onverwachte ontmoeting met een Nijmeegse schone of een internationale hotelgast, een uitgelaten vrijdagmiddagborrel. Ontmoet, vier, deel en leef!

Trek gekregen? Of gewoon zin in iets lekkers? Juliette heeft allerlei heerlijke happen en hapjes. Pinchos, antipasti, kazen, mediterrane hammen en worstsoorten, luxe chips & snacks, gegrilde groenten en nog veel meer. Klaar voor elke craving!

Join the club
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Juliette!