Over Juliette

Waar je ook zin in hebt: Juliette

Waar je ook zin in hebt, Juliette heeft het. Ontbijten, koffietje met iets lekkers, lunchen, uitgebreid high-tea’en, even aan het werk nog of met elkaar aan de borrel en de pinchos en tapas. Juliette is sinds 2016 de gastvrije lounge en bar waar je ontmoet, relaxt, deelt en ontdekt. Hier tref je de wereldgasten uit het hotel en de Nijmegenaren uit de buurt.

Je hebt hier de tijd aan jezelf. In elk seizoen vind je hier je plek: op het terras aan de statige Oranjesingel, in de luwte van de binnentuin, languit in de lounge, rustig aan tafel met je laptop of aan de bar met zicht op de heerlijke hapjes, de shakende en stirrende bartenders en het immense tegelportet van Juliette.

Bij Juliette komt alles samen. Grootstedelijke allure en lokale grootheden. Design en gastvrijheid. High tea & gin-tonic. Internationale zakelijkheid en vriendinnen die gezellig een dagje Nijmegen doen. Maar het is vooral de plek waar je gewoon binnenloopt, als je ergens zin in hebt.

Weer een stapje verder

Juliette is het zusje van MANNA, 30 meter verderop aan de Oranjesingel. Vier statige stadspanden zijn met elkaar verbonden en omgetoverd tot een veelzijdige en levendige lounge, bar en restaurant. Boven de stijlvolle kamers van hotel Blue, beneden een wereld van gastvrijheid. Een ruimte met veel rust en privacy gecombineerd met heerlijke en vrijwel onbegrensde mogelijkheden voor borrel,  vergadering, high tea en lunch.

Sander Hendrix en Aïda Papilaja-Hendrix hebben met Juliette (en eerder MANNA) weer een nieuwe dimensie toegevoegd aan de horeca van Nijmegen. “Met Juliette gaan we weer een stapje verder. Een hotel als plek voor lunch, high tea of borrel was hier nog niet zo vanzelfsprekend. Maar inmiddels vindt iedereen het volstrekt logisch om hier op elk moment van de dag af te spreken.”

Juliette voelt persoonlijk en thuis, je hoeft hier niet weg. “Juliette voelt voor ons soms als de dochter die we niet kregen. We hebben drie prachtige zoons waar we enorm trots op zijn. Als we een dochter hadden gekregen, zou zij zeker Juliette heten. Dat vinden we de mooiste meisjesnaam die er is. Maar voor die naam hebben we dus de een-na beste bestemming gevonden. “

Bij Juliette komt alles samen. Gastvrijheid, dynamiek, stijl en ruimte.
GIF Juliette Nijmegen
Join the club
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Juliette!