Vergaderen

Vergaderen Nijmegen

Heb je een zakelijke meeting met een klant, een sollicitatiegesprek met die ene beoogde topkandidaat of organiseer je een informele brainstormsessie met collega’s? Het kan allemaal bij Juliette. Wij beschikken over twee stijlvolle conference rooms die multifunctioneel inzetbaar zijn. Elke ruimte is geschikt voor maximaal 14 personen en zijn eventueel met elkaar te verbinden (maximaal 28 personen). Tijdens de vergadering kun je gebruikmaken van diverse hoogwaardige (multimedia) faciliteiten en er is gratis high speed WiFi. De conference rooms zijn in dagdelen te boeken van 07.00 uur tot 23.00 uur.

Bijzondere vergaderlocatie Nijmegen

Vergaderen bij Juliette is niet zomaar vergaderen. De conference rooms zijn afgescheiden van de lounge en het restaurant, maar maken wel deel uit van Juliette. Dit betekent dat onze hospitality ook hier de norm is. Niets is te gek. Wil je de vergadering combineren met een lunch of diner, wil je de brainstormsessie afsluiten met een bijzondere borrel, of wil je zakelijke relaties laten overnachten in ons hotel? Bij Juliette is het allemaal mogelijk. Wij hebben vaste arrangementen, maar maken ook graag een voorstel op maat. Ook het met zorg uitgekozen interieur draagt bij aan een inspirerende omgeving voor succesvolle bijeenkomsten, vergaderingen of gesprekken. Kom vergaderen bij de meest complete vergaderlocatie van Nijmegen en ervaar waarom vergaderen bij Juliette net even anders is.

Centrale locatie in Nijmegen

De locatie van Juliette, gelegen in het centrum van Nijmegen, is perfect voor het organiseren van je bijeenkomst. Loop je na een dag vergaderen de deur uit, dan sta je direct in het bruisende centrum van Nijmegen; de oudste en gezelligste stad van Nederland! Het openbaar vervoer bevindt zich op een steenworp afstand en wij beschikken over een eigen besloten parkeerplaats.

Join the club
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Juliette!